perjantai 12. marraskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Pistetään Polkaksi! Polka Dot Christmas


Lisää ihania ideoita pilkulliseen jouluun

Hahaa! Ensimmäinen "negatiivinen" palaute. En edes viitsi poistaa sitä, jätetään se esille esimerkkinä minun mielestäni vähän jänismäisestä teosta.

"Anonyymi kirjoitti...
Mikä tämän joulublogin idea on? Netin kuvakokoelmista tehdä kollaaseja vai?
11. marraskuuta 2010 23.17"


Sanottakoon, että toiveesi on listattu ylös. Kun saan oman joulun käyntiin, laitetaan kuvia omasta jouluvalmisteluista. Kuitenkin siihen asti, niin kauan kuin ihmiset vain haluavat nähdä näitä inspiraatioita, niitä tulen laittamaan. Nyt itse asiassa pyydän kaikki kävijöitä kommentoimaan: MITÄ TE TYKKÄÄTTE NÄISTÄ KOLLAASEISTA? JATKANKO VAI LOPETANKO?

Tämän kommentin jäljiltä esitän yhden toiveen! Jos on jotain "negatiivista"/rakentavaa sanottavaa, laittakaahan oma nimi rohkeasti perään! Vain mamikset huutelevat oman nettipäätteen takaa ilman allekirjoitusta!

Parempaa päivän jatkoa kaikille toivottaen!

post signature

PS. Älkää tulkitko väärin, jos joku asia ei teidän mielestänne toimi, tai haluatte minun muuttavan toimintaa, totta kait, ilmoittakaa siitä. Mutta laittakaa nimi rohkeasti alle. Mielellään tietysti sähköpostiosoite, jotta voin kysyä tarkentavia kysymyksiä!

21 kommenttia:

 1. Ookeii... ;D
  Miusta nää kollalasit on ainakin kivoja katsella, ja samalla voi sada jotain pientä ideanpoikasta omaankin jouluun. :) Jatka vain! Ja jokainenhan saa pitää blogiaan juuri niin kuin itse tykkää. ;)

  VastaaPoista
 2. Kollaasit on kivoja, saa ideoita itselleen!

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo ihan ymmärrettävää, että lainakuvilla mennään vielä näin marraskuussa. Uskotko, jos sinulla olisi jo täysi joulu päällä, niin kommenttia saisit siitäkin?

  Meitä on moneen junaan, ja joulublogejakin löytyy moneen makuun. Tämä on minun makuuni :)

  VastaaPoista
 4. Jatka vain Jaana hyvä samaan tahtiin, näistä kollaaseista saa todella hyviä ideoita, ja minusta on hyvä laittaakin vinkkejä ajoissa, voi tehdä ostoksia tarvikkeille ja suunnitelmia, ja kohta jo askartelemaan on kiva alkaa.

  Ihana ajatus muuten laittaakin, minä pidän tästä ja käyn kurkkimassa kyllä täällä vastakin ihan mielenkiinnosta.
  Kaunis blogi muutenkin, ihana aivan ♥♥

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Olkoon jokaisen silmissä se mitä itselleen täältä saa!
  Inspiraatioon riittävät kuvat, niistä luova ihminen kehittelee omat juttunsa! :)

  Ja sitäpaitsi;en todellakaan jaksaisi itse etsiä kaikenlaisia kuvia, joten hatunnosto viitseliäisyydestä!!

  VastaaPoista
 6. kollaasisi on kivoja-saa nähdä monta kuvaa kerralla-latautuu blogisikin nopeammin kun muiden.

  VastaaPoista
 7. Nämä sun kollaasit on kivoja.

  VastaaPoista
 8. Jatka vain saman malliin, ideoitahan näistä saa omankin joulun suunnitteluun!

  VastaaPoista
 9. Tykkään blogista, kuvista ja kollaaseista. Jatka vaan samaan tahtiin.

  VastaaPoista
 10. Sano vaan, että kyllä - juuri tämä on idea!
  Eilenkin, kun luin edellistä postausta, menin ja laitoin itselleni ison kupin chili-kaakaota!
  -Pipilotta-

  VastaaPoista
 11. Kyllä täällä ainakin tykätään noista kollaaseista. Vaikka kaikki ei tietenkään kolahda niin kovasti, että itse lähtisi toteuttamaan, niin onhan se mukava nähdä muiden koristeita ja muita! :) Jatka siis ihmeessä samaan tapaan!

  Ihanaa joulun odotusta!
  -Janica

  VastaaPoista
 12. No on aika mystinen ihminen, jos ei tajua joulublogin ideaa. Pakkoko näitä on katsella, jos ei kiinnosta. :D Itse olen sellainen, et otan hirveästi vaikutteita juuri kuvista. En tarvi tarkkoja askarteluohjeita ym. Jollain on ehkä liikaa aikaa et pitää häröillä tuntemattomille. Ois kyl parempiakin keinoja hoitaa mielenterveyttänsä. Rakentavaa kritiikkiä saa antaa, mut nekin yleensä on muokattavissa jotenkin nättin ilmaisuun. Jatkahan , Jaana, samaan malliin! =)

  VastaaPoista
 13. Heippa!

  Tykkään myös oikein kovasti näistä kollaaseista! Ne on todella kauniita yhteensointuvine kuvineen ja sävyineen.

  Joulun etukäteisfiilistelythän on juuri etupäässä vanhojen kuvien avulla tehtäviä :)

  Ihanaa joulun odotusta!!

  VastaaPoista
 14. Tykkään ihan hirveästi näistä kollaaseista! Jotain jokaiseen makuun. Olen saanut todella paljon ideoita! Varsinkin nämä pilkut ovat mieleeni :) Ihanaa että jaksat näitä tehdä, ja vielä näin usein!

  VastaaPoista
 15. Tulin vierailulle! Vielä en ole ehtinyt sen paremmin tutustumaan teksteihin, mutta myöhemmin toivottavasti löytyy sopiva rako, että pääse syventymään juttuihin paremmin! :)

  Mutta pintaraapaisuna, mitä olen muutaman jutun nyt ehtinyt lukemaan, tykkään! Joten jatka samaan tahtiin ja annetaan noiden tylsien anonyymien olla oman onnensa nojassa ;)

  VastaaPoista
 16. Kollaasit on inspiroivia!! Lisää ehdottomasti! :)

  K- pilkkupallo on todella ihana. Tahtoo tuollaisia.

  VastaaPoista
 17. Negatiivistakin palautetta alkaa tulemaan kun lukijoita alkaa kertymään! Mielestäni rakentavan palautteen voi antaa positiivisessa mielessä. Kyse tässä on kuitenkin joulusta minkä pitäisi olla iloinen asia :).

  Itse kaipaisin enemmän tekstiä kuvien lisäksi! Mutta nuo kollaasit on kivoja, sulla on oma tyyli pitää blogia. Eli jatka vaan entiseen malliin ja voithan välillä kysyä lukijoilta toiveita :)

  VastaaPoista
 18. Iso Kiitos viimeisimmälle Anonyymille oikea oppisesta rakentavasta palautteesta! Pistetään merkille =D Täytyy sanoa, etten ole hirvittävästi sanallista arkkuani tällä puolella availlut, jonkun kevyen mielipiteen saattanut laittaa. Nyt kun mietin, kollaasejahan voisi ryydittää esimerkiksi muilla tunnelmanluojilla, mielikuvan luomisella, "maiseman maalaamisella sanoin"...

  Ihanan iso kiitos kaikille kommentoijille, kommentteja saa laittaa tulemaan lisääkin jos vielä sanallista arkkua joku haluaa avata, luen mielelläni niitä. Ihana tietää, että en ole ainoa, jota negatiiviset anonyymit joskus käyvät kiusaamassa.

  Kaupan alalla olen törmännyt pari kertaa isompiin tapauksiin, kun jonkun tapauksen takia kaikki joutuu kärsimään (vrt. asiakkaat valittavat kun yhdessä halvassa hillomunkissa ei ollut hilloa, jonka seurauksena kauppa vaihtoi halpamunkit käsintehtyihin munkkeihin, jotka taas olivat kalliimpia, näin pieninmpänä esimerkkinä kerrottavana), enkä halua sen takia lähteä muuttamaan kaikille vapaata kommentointia. Kiitos serkkuni, hoksasin joku aika sitten, että olin vahingossa "lukinnut" kaikki anonyymit ulkopuolelle.

  Joten tästä päivästä eteenpäin ajattelen, että nega-anot, niin kuin tirlittan kutsui, on yksi merkki suosion kasvusta. Teen joulublogini niin kuin itse sen haluan pitää ja kenties laitan jossain vaiheessa jotain muuta, jos ehdin. Ihanan iso kiitos kaikille, olette korvaamattomia, jokainen!

  Southparkin cartmanin sanojen mukaan "screw you guys, I'm going home". =D Hyvää "ötyä"

  VastaaPoista
 19. Jokaisella on oma tyyli ja sitä kannattaa ja pitää toteuttaa.. Nämä kuvakollaasit on ihania, koska en itse varmasti puoliakaan noista kuvista löytäisi itse netistä, enkä edes tajuaisi niitä etsiä.
  On mahtavaa nähdä kuinka monta erilaista joulua voi tehdä ja miten niitä voisi vaikka yhdistää tai toteuttaa.
  Anonyymin kanssa olen samaa mieltä siitä, että ehkä tekstiä voisi aina pari lausetta olla kuvan perässä, omat ajatukset kollaaseista ja jotain muuta. :)

  Mutta jatka vain samaan malliin!!

  VastaaPoista
 20. Vielä lisään tähän, kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :) Joskus tuntuu, että parempi näyttää vain monta hyvää kuvaa kuin väkisin keksiä sanottavaa yhteen kuvaan.Tämä on oma mottoni bloggailussa.Seuraan useita blogeja tuolla google readerissa ja aina en ehdi edes lukea kaikkia tekstejä, mutta kauniit kuvat katson aina!

  VastaaPoista
 21. Mäkin tykkään näistä kollaaseista ja blogistasi muutenkin. Ja itseasiassa ajattelin heti että kiva kun sulla on kuvat kollaaseina, kun yleensä blogeissa on isoja kuvia allekkain ja niiden selailu on jotenkin hankalaa ja aikaavievää.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...