lauantai 13. marraskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Luistimen terävä

Harmittaa niin hirvittävästi, kun jossakin kotimaisessa blogissa oli ihania kuvia luistimista, kuinka ne roikkuvat naulassa koristamassa, tai ovat pöydällä korissa jne. mutta kun en muista missä blogissa! Jos joku muistaa, että omassa tai naapurin blogissa on niitä, laittakaahan linkkiä tulemaan!

Luistelu on se yksi juttu, jonka vahvasti liitän talveen ja jouluun. Ikinä en ole oikein hiihdosta välittänyt, enkä kyllä urheilusta muutenkaan, mutta aina lapsena haaveilin muun muassa jäätanssian ammatista. Edelleenkin saatan jäädä kaipaavasti katsomaan kilpataitoluistelua... Valkoiset luistimet, voiko olla ihanempaa?


Ihan hauskoja ideoita, mitä kaikkea voi vanhoilla (tai uusilla) luistimilla tehdä.. vanhat, joita ei käytä enää, voi hyvinkin laittaa jonkinlaisen havuoksa kukka-asetelman tehdä ja laittaa roikkumana esimerkiksi pihalle potkukelkan sarveen. Käyttökelpoisista luistimista saa todella näppärästi kauniin koristeen viimeisen kuvan lailla, laittamalla ne vain naulaan kauniin kaulahuivin kanssa. Ihanaa ja yksinkertaista!

post signature

7 kommenttia:

 1. ...mulla ainakin on, ihan perinteisesti havujen kanssa seinällä roikalehtamassa, käy kurkkaamassa! ;))

  VastaaPoista
 2. Samoin minulla ja myös mustikkamäen tiinalla :)

  VastaaPoista
 3. Vanhat luistimet on kyllä kaunis talvikoristus. ♥
  Meillä nyt oven pielessä vanhat sukset ja sauvat. ;)

  VastaaPoista
 4. Minulla on (ykkös-blogissani kuva) talomme sisääntulo seinällä, vanhassa ikkunapokassa luistimet havuineen ja rusettinauhoineen. Vieressä vanhat sukset, jotka siirtyvät myöhemmin kun vähän saamme lunta, niin kelkan seuraksi tonttimme yhteen nurkkaan.

  VastaaPoista
 5. Vanhat luistimet on ihania! Jeanne d'Arc Livingin joululehdessä oli sellaiset kuusen oksien kanssa roikkumassa ovessa, ja heti kyselin äidiltäni, onko ekat luistimeni jossain vintillä tallessa. Seuraavalla mummolareissulla haetaan... :)

  VastaaPoista
 6. Alice In Wonderland -blogissa on myös ollut luistimia roikkumassa :)

  http://liisatar.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kauniit ♥

  Ihastelin Anttilassa tuollaisia koristeluistimia, ne olivat tosin punaiset. Harmi. Jos olisivat olleet valkoiset, olisin heti ostanut ne!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...