sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Joulunmakuinen kahvitauko

Maltan tuskin odottaa, mitä kommentia nyt tulee... Joko alkaa tulla negatiivisia kommentteja, kun "jouluhössötykset" on aloitettu marraskuussa. Rehellisesti sanottuna, en jaksa edes miettiä asiaa...

Eräänä iltana teki mieli mahottomasti jotain hyvää... Ei oikein raaskinut ostaa mitään leivoksia, niin tein "kääretorttuleivoksia" eli päälle vain kermaa ja nomparelleja. NJAM! Ja täytyy sanoa samalla, että Napapiirin Jaffa on hyvää. Yleensä en puolukasta niin välitä, mutta tässä se oli kyllä namia!


post signature

6 kommenttia:

 1. Nam! Ei ole yhtään liian aikaista aloitella joulun "tavoittelua" :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Ihastuin myös tuohon napapiirin jaffaan. Harmi, että sitä saa vain rajoitetun ajan. :(

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen kattaus! Kyllä marraskuussa saa joulutella jos siltä tuntuu. Minä paistoin tänään pikkujoulukinkun ja viritin kuistille valosarjan ja kristalleita... ihanasti tuo valoa sateen ja pimeyden keskelle. :)

  VastaaPoista
 4. Oi nams! Minäkin haluaisin istua noin herkulliseen pöytään ♥

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihanan tunnelmaisia kuvia <3 Ja kyllä marraskuussa saa aloittaa jo jouluttelun jos siltä tuntuu. ;) Itsekin olen ajatellut tänään tehdä tämän vuoden ensimmäiset joulu tortut. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...