torstai 11. marraskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Lämmintä kaakaota

Talven kylmyyden paukutellessa ikkunan ulkopuolella, ei ole mitään ihanempaa (minun mielestäni) kuin käpertyä sohvan nurkkaan kuppi kuumaa kädessä ja katsoa jotain ihanaa "hömppää" telkkarista. Nautintoa lisää erityisesti, jos on vielä käynyt pihalla pakkasessa pyörähtämässä vaikka lenkillä tai lumitöissä... =D

Oma suosikkini on ehdottomasti chilillä maustettu kaakao. Sellainen pieni takapotku antaa mukavaa lisää kaakaoseen. Joskus raastoimme myös mieheni kanssa erääseen puolikkaaseen kaakaopurkkiin Maraboun loput. Ei ollut ollenkaan hullumpaa itse asiassa!


Herkullista päivänjatkoa kaikille ja maukasta joulunodotusta!

post signature

6 kommenttia:

 1. Kipeänä kotona eikä mikään juuri maistu... paitsi nyt alkoi tehdä mieli kupillista kunnon kaakaota :)

  VastaaPoista
 2. Harvemmin kuumaa kaakaota tulee juotua, mutta toi vaahtokarkkikaakao näyttää aika herkulliselta..Pitäisköhän viikonloppuna palkita itsensä suursiivouksesta (siis semmoinen on tosiaan suunnitteilla) kaakaolla ja laittaa sekaan vähän vaahtokarkkia :D

  VastaaPoista
 3. Mikä tämän joulublogin idea on? Netin kuvakokoelmista tehdä kollaaseja vai?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kysymyksestä. jos huomaat kunkin Bloggauksen alun, sieltä löytyy alku "inspiraation lähteillä" joka viittaa siihen, että olen käynyt etsimässä esim. lukijoiden toiveiden pohjalta juttuja, jotka luovat ja antavat inspiraatiota joulusisustukseen, askarteluun, somistukseen... sitten kun taas ei löydy "inspiraation lähteillä" alkua, on se siis minun omia jouluaskarteluja, kokkauksia, juttuja... Itse en ole vielä aloittanut kovin suurella sykkeellä joulusisustusta, sen takia on ensiksi inspiraatiota, mutta sitten kun aloitetaan lahjapaketoinnit ja leivonnat, siirtyy inspiraatiot sivulle ja alkaa oma jouluni.

  Koska olet VARMASTIKKIN lukenut blogini pidemmälle ennen kuin jätät suht negatiivisen kommentin, olet tietoinen asiasta, olethan.

  Ja sitä paitsi, vain mamikset jättävät negatiivisia kommentteja ilman että jättävät nimimerkkiään. =D Et siis seiso sanojesi takana jos kasvokkain keskustelisimme asiasta!

  VastaaPoista
 5. Jatka Jaana! Älä välitä paska palautteesta, jonka antaja ei vaivaudu edes nimeään laittaa paskaläjänsä viereen :)
  TSEMPIT sinne
  tuksu

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...