maanantai 13. syyskuuta 2010

Inspiraation Lähde: Kynttilät

Rakastan kynttilän valoa! Heti kun illat alkoivat pimentyä, täällä sytyteltiin kynttilöitä niin ulos kuin sisälle. Joulua kohden kynttilöiden polttaminen vain kasvaa! Iltasella, aamuteen aikaan, kattauksessa.... (Siitä tulikin mieleen, että pitää alkaa kerätä kynttilöitä kasaan, jotta tietää, riittääkö ne varmasti jouluun asti!)

Tässä olisikin muutamia ideoita kynttilöiden polttamiseen. Kaikki on niin ihania, että pakko toteuttaa varmaan kaikki. Esim. nyt taidan jemmata kaikki lasipurkit mitä tulee, koska tuo polku esim. on aivan ihana, samoin kuin nuo spreijatut lasipurkit tähtikuvalla! Ja ja ja... Kaikki on vain niin IHANIA!

Ihanaa viikon alkua jokaiselle! Ja tervetuloa kaikki uudetkin lukijat (ja Hipsu =D) Ihanaa kuluttaa tätä pitkää syksyä teidän kanssa odottaen milloin se ihana joulu viimein tulee!


post signature

3 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan kynttilöitä :)! Oletpas löytänyt hyviä kuvia kollaasiin.
  Erityisen ihanat nuo kahvikuppeihin valetut kynttilät ja huuruiset tähtipurkit :)

  VastaaPoista
 2. millähän noi huurteiset tähtipurkit olis tehty?

  VastaaPoista
 3. Jostakin mä luin sen, mutta olen ehtinyt jo mahtavasti unohtaa. Spreijattavaa ainetta se oli... Olisiko ollut joko matta lakkaa tai sitten jotain ihan ikkunoihin suihkutettavaa matta-juttua... Mitenhän onnistuisi jollakin spreijattavalla liimalla?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...