sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Inspiraation lähteillä: Jouluomenat

Kainuunkadullakin katse kääntyy vähitellen jouluun. Näin hyvissä ajoin on hyvä jo suunnitella joulu, tehdä itselleen pieniä muistilistoja, mitä voisi tänä jouluna tehdä, mitä ei muistanut viimeksi tehdä ja luvata aloittaa tänä jouluna aikaisemmin, ettei tule se iän ikuinen kiire.

Näin aluksi aloitellaan tietysti inspiraation lähteiltä ja katsellaan mitä kivaa muut ovat saaneet aikaiseksi. Koskaan en ole harrastanut jouluomenoita sisustuksessa, mutta jotenkin nämä ideat ovat niin ihania, että voisipa jopa melkein ostaa jouluna ison säkin punaposkisia omppuja ja tehdä niistä vaikka kynttilänjalkoja!


Tervetuloa mukaan odottamana joulua 2010!
post signature

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Minä ihastelen erityisesti tuota oikealla alhalla olevaa kuvaa... tulee mieleen piparit ja glögi, voi nami ♥.

  terkuin Hipsu joka avasi tällaisen:
  http://jouluaika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Loistavaa! Hyvä, että joulublogi on taas avattu :) On hyvin aikaa ammentaa ja jakaa ideoita kotiin, askarteluun, paketointiin, lahjoihin jne. Sano minun sanoneen, kuitenkin tulee vielä kiire, ja aatonaattona allekirjoittanut ihmettelee, että mihin se aika taas meni ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuo omena kynttilänjalkana! :) Ja tuommonen omenakranssi ovessa vois olla aika jännä! :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...