Japanilaisessa kulttuurissa osataan mielestäni nauttia elämän pienistä asioista ja arjen kauneudesta. Olen huomaamattani alkanut nauttia samoista asioista. Keväisin, yleensä maalis- ja toukokuun välissä, vietetään hanamia, jolloin ihmiset kokoontuvat viettämään esimerkiksi ruokataukojansa kirsikkapuiden alle, vastaanottamaan kevättä ja ihastelemaan kirsikan kukan kauneudesta.
Nyt minä kutsun Teidät kaikki viettämään myös hanamia. Kirsikka ei vielä meilä kuki, mutta eiköhän me keinot keksitä =D
Kutsuja
Ruoka
Juhlateemat
Sisustus

Meikki ja pukeutuminen
Kirsikkapuita
Kevät ja Kesän tulo, mikä ihana syy juhlia. Nautitaan mekin kun näemme koivun silmujen tulevan esiin!
- Jaana
Aivan mahtavia kuvia, voi kun meilläkin juhlittaisiin samoin ... no toisaalta tänään pihalla tuoksui koko päivän grilliruoka, oisko se meillä suomessa sitä kevään juhlaa ;D
VastaaPoista