tiistai 28. joulukuuta 2010

Pähkinä purtavaksi

Täytyy häpeäkseni tunnustaa, etten ikinä ole aikaisemmin ymmärtänyt pähkinän liittymistä jouluun, mutta nyt ymmärrän! Kun on tarpeeksi paljon torttua ja kinkkua syönyt, alkaa jo kaivata vähän muutakin. Harmi vain, etten löytänyt kastanjoita mistään vaikka etsin, mutta kyllä näillä pekaani-, hassel-, chili- pistaasi- ja suolapähkinöillä pärjäsi aika hyvin. Kuva on ajalta ennen joulua ja tarpeetonta varmasti sanoa tässä vaiheessa, että tarjotin alkaa olla aika tyhjä... 


Ainoa, mitä en suostunut syömään pois kokonaan oli nuo pekaanipähkinät. Niin jäi kiinnostamaan tuo Pecan Pie -piirakka, että pakko säästää vähän, että pääsisi sitä kokkailemaan!

Koska päivät alkaa käydä vähiin tästä vuodesta, kohta puoliin alkaakin ilmestyä sitten uusivuosi-ideoita! Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

post signature

2 kommenttia:

 1. Meillä jouluun kuuluvat aina erilaiset pähkinät ja lisäksi kuivatut viikunat, joita mieheni toi minulle lahjaksi ensimmäisenä jouluna, kun olimme yhdessä. Tekevät meillä paremmin kauppaansa parempiin suihin kuin suklaa (ainakin välillä).

  VastaaPoista
 2. Löysin ihanaan blogiisi, jonka lisään ensi töikseni oman joulublogi-raakileeni (http://jouluntuntua.blogspot.com/) suosikkilistalle.
  Nyt kun olet pähkinöiden makuun päässyt niin suosittelen kokeilemaan Cashew-pähkinöitä =)
  Ne ovat oma suosikkini ja niistä löytyy myös suolapähkinä-versio.
  Hyvää vuoden viimeistä viikkoa - pitää tutustua muihinkin blogeihisi kunhan suinkin ehdin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...