keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Äkkiä joulu pakettiin uuden vuoden alta!

Voi nenä! Tuo uusi vuosi alkaa painaa niskaan niin, etten meinaa keretä kaikkia joulubloggauksia tehdä alta pois! Siispä tänään on rosolliin tyyliin vähän sekalaisesti kaikkea mahdollista menneestä joulusta!

Pinkki joulu tuli sittenkin

Vaikka olinkin haaveillut valkoisesta joulusta (kuten aina) havaitsin, että myös vaaleanpunainen väri oli voimakkaasti läsnä joulussa. Äidilleni ja isälleni oli meinaa tullut aivan vastustamattomia pinkkejä joulukukkia, joista oli ihan pakko räiskiä kuvia!


Lisäksi minun iki-ihanat joululahjaksi valitsemani/saamani pyjamahousut kuuluivat samaan värikastiin!


Joululahjat

Kuten aikaismmin (jommassa kummassa blogissa) vilauttelin, äitini sai joululahjaksi ison nipun Agatha Christie -kirjoja sekä Wallander -elokuvia sekä pari pussia lakritsia. "Perussettiä" kuten meillä aina (ainkain ne kirjat), koska äitini lukee paljon Agatha Christietä ja olen ottanut tavoitteekseni kerätä hänelle kaikki, tai ainakin melkein kaikki, kirjat. Hyvä kokoelma hänellä alkaakin olla ja uusien kirjojen löytäminen alkaakin olla jo vähän työläämpää kuin vuosi sitten. Mutta kuten aina löytöjä tehdessä, kirppiksillä kannattaa pitää silmät auki.

Isänkin joululahja meni suht samalla kaavalla kuin viime jouluna. Koska en kannata kauhean kalliita lahjoja, piti taas ajatella luovasti. Kuten viime vuonnakin, isä sai tänä jouluna hemmotteluillan itsellensä meidän saunassa. Joululahjapaketit olivat numeroitu yhdestä neljään ja edellisen lahjan kortti osoitti lahjan saajan seuraavaan "rastiin". Esim. lahja numero 1 (saunatakki) kertoi, että lahja numero kaksi odotti saunanlauteilla. Kun saunaan meni, löytyi lauteilta paketti, jonka sisästä löytyi rentouttavaa saunavoidetta ja saunatuoksu. Kortissa kerrottiin, että lahja numero 3 löytyy pihalta ruusupensaan juurelta, josta löytyi saunajuomiset. Tämän lahjan kortissa taas luki, että lahja numero 4 löytyy, kun palaa takaisin ylös ja siellä ylhäällä, isännän penkillä odotti lahja, joka piti sisällään ajanviettoa jouluiltaan: nipun elokuvia: Juha, Pojat, Havukka-ahon ajattelia... Päivä kylpylässä olisi osannut olla arvokkaampi, toivottavasti tästä oli edes vähän apua sellaiseen rentoutumiseen!

koirat eivät kuuluneet pakettiin, ne vain nauttivat saunan lämmöstä... =D

Laitetaan vielä yhdestä paketista kuva, joka oli minun mielestäni aivan vastustamattoman ihana! "Apubloggaaja-Paula" sai loistavana herkkukokkaajana Ulla Svenskin nimmareilla varustetun kokkikirjan (ainoa hyvä syy asua Kajaanissa, pääsee vaikka joka päivä käymään Ullan Unelmassa!) Paketista tuli aivan ihana tuon Poron kanssa!


Miksi, oi miksi, tämä aika menee niin nopeasti! Minulla olisi ollut vielä vaikka mitä ideoita jouluun ja olisi hirvittävästi ideoita uuteen vuoteenkin, enkä varmasti ehdi niitä kaikkia blogittelemaan! Pitää varmaan vain säästää ensi jouluun! Mutta huomenna käännetään katse menneisyydestä tulevaisuuteen, kun aletaan suunnittelemaan uuden vuoden juhlaa!

Ihanaa joulunjälkeistä elämää kaikille!

post signature

5 kommenttia:

 1. Kuule kyllä minusta ainakin tuntuu, että vaikka kylpylä olisi ollut arvokkaampi, niin uskon isäsi pitäneen enemmän juuri tästä sinun lahjastasi. Niin upealta se kuulosti! Tuollaisen haluaisi jokainen vanhempi, josta todella huomaa, että lahjansaajaa on mietitty. Myös äitisi lahja kuulosti näin kirjaihmisenä tosi ihanalta! Ja koirat olivat varmasti loistavaa saunaseuraa....

  VastaaPoista
 2. SALUDOS !!FELIZ AÑO NUEVO, CARGADO DE ESPERANZA Y ALEGRIA¡¡¡

  VastaaPoista
 3. Lahjat olivat mietittyjä alusta loppuun ja niihin oli nähty vaivaa - takuulla arvokkaampia kuin "valmiit kylpyläpaketit" (sellaisen lahjakortin voi kuka tahansa hankkia, mutta ei tuollaista kuvailemaasi).
  Itse olisin erittäin otettu noin hyvin valmistellusta lahjasta - kerrassaan ihana!
  Ja koirat ovat varsin hellyttäviä kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. Niin tosiaan, miksi ihmeessä tämä joulu meni niin kovin nopeasti ohi! Tänään ihmettelin asiaa oikein pysähtyen kotioven taakse, jossa on vielä ripustettuna mustavalkoinen kranssi jossa lukee JOULU. Mietin miten se joulu niin kamalan nopeasti olikin ohi. Ei ehtinyt edes tajuta. Tuntui että niin paljon jäi tekemättä mitä olisi ehkä halunnut tehdä, paljon jäi blogaamatta. Ensi jouluna lisää sitten taas :). Vielä haikeammalta tuntuu laittaa joulublogi kiinni.

  VastaaPoista
 5. Toi kirja oli aivan huippu lahja! Kiitos, Jaana!!!! =)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...