maanantai 20. joulukuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Valkoinen kuusipuu

Nyt alkaa olla tunnelma odottava! Niin kauan kun olemme mieheni kanssa olleet yhdessä, 11 vuotta, olen haaveillut, että joku kerta meillä on oma joulukuusi jouluna. Nyt on se joulu. Joulukuusi on sulamassa eteisessä ja kovasti suunnittelen sen koristelua. Timanttia, höyheniä, lumihiutaleita... vielä kun muistaisin ostaa sen yhden maton, joka kruunaisi tämän kokonaisuuden. Niin, ja jos vain jo saisin ne joulukoristeet takaisin kotiin, että saisin laittaa ne kuuseen =D


Ihanaa 20. päivää joulukuuta. Toivottavasti jokainen on saanut sen lapsen kaltaisen innokkuuden päälle. Harmi vaan, että me aikuiset ei sitä innokkuutta enää kovin usein tunneta, vain sitä kiirettä ja stressiä! Stressivapaata päivää kaikille!

post signature

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. ♥
  Täällä ei ainakaan stressiä näy. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia <3
  Mukavaa joulun alusviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Innolla ootan näkeväni! Täälläkään ei oo mitään joulustressiä mutta ei myöskään sitä lapsuudesta tuttua ihanaa odottavaa kutkuttavaa tunnetta. Jostain syystä en aivan tajua että nyt on joulu ovella. Että ihan oikeasti tällä viikolla, perjantaina, on aatto. Tuntuu että siihen on aikaa vielä vaikka ja kuinka. Mitään valmisteluja en ole sen kummemmin tehnyt, kuin lahjat hankkinut ja suunnitellut paketoivani, toteuttamatta tosin vielä sekin. Ehkä minä nyt... :)

  VastaaPoista
 4. Heitän sinulle "kaunein joulukortti" -haasteen! Ohjeet blogissani 20. luukussa. www.peikkokukkulalla.blogspot.com

  Jouluisin toivotuksin, Peikkokukkulan Mia

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...