keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Pinkki Joulu / Pink Christmas

Pinkin kahvitauon lomassa alkoi mieli rakennella vähitellen pinkkiä joulua... Täytyy sanoa, ettei se nyt pahaltakaan näyttäisi!Hyvin pinkkistä keskiviikon jatkoa kaikille lukijoille!

post signature

7 kommenttia:

 1. Meillä oli viime vuonna pinkki-violetti joulu :)
  Se ei näyttänyt ollenkaan pahalta :)
  Tänä vuonna toivon jotain erilaista, mutta valkoisen kuusen tahtoisin aidolla tuoksulla. Ehkä sellaista ei voi saada, ellei sellaiseen keinokuuseen tyytyisi, mieheni ei ainakaan.
  Voisikohan kuuseen suihkuttaa sitä valkoista lunta? saaden siihen edes himpan valkoista :)

  VastaaPoista
 2. Niin herkullisia kuvia, että oli pakko tulla toistamiseen ihastelemaan :).
  On se vaan niin mukavaa kun joulu tulee!! Odotan innolla sitä hetkeä kun joulupallot ilmestyy kauppoihin ♥ Aina täytyy keräillä sieltä täältä yksittäisiä palloja ynnä muuta ihanaa kuuseen.
  Kyllä on herkku väri tämä pinkkikin. Ihan tekisi mieli räväyttää laittamalla mustaa-valkoista-harmaata ja pirteää pinkkiä meille, nyt kun näin nämä ihanat pinkit!

  VastaaPoista
 3. Ei pahan näkönen ollenkaan! Kivan raikas :)
  Ja pinkki sopis varmasti tosi hyvin piristämään musta-valko-harmaata. Hmm, mullaki ois muutama valkonen ja musta pallo laatikossa ;)

  VastaaPoista
 4. Siis aivan ihana idea mustaa, valkoista ja harmaata/hopeata ja sitten muutama sellainen räväkämpi pinkki. Nyt täytyy kehua, Askossa Rialto ja Dupion tyynyissä on aivan ihania pinkki ja fuksia värejä, Dupionit tällä hetkellä tarjouksessa 19,90. Itse himoinnut violettia ja pinkkiä!

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita ja kuvia, vanhatkin jo selasin :D
  Lisään sinut blogilistalleni.

  VastaaPoista
 6. Hei,itse ihastuin tuohon pinkkiin jouluun.:) En ole mistään löytänyt pinkin värisiä kuusenpalloja.Mistä niitä sais?

  VastaaPoista
 7. Täytyy tunnustaa, että pahan kysäsit... Ei löydy tuossa heti googlettelemalla. Mieleen tosin tuli, että jos löytyy sellaisia onttoja kirkkaita palloja, joita saisi itse täyttää. Sinooperissa esimerkiksi saattaisi olla. Laittaisi sinne sisään sitten vaalean punaista glitteriä... tai vaaleanpunaista niininauhaa tai pinkkejä strasseja... tai sitten styrokspallon käsittelisi vaaleanpunaiseksi... Mutta pahoitteluni, etten löytänyt vastausta tähän ongelmaan.. =(

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...