torstai 3. helmikuuta 2011

20-luvun glamour ja burleski

Olen nyt niin täpinöissäni tuosta Burleski -elokuvasta, etten malta olla julkaisemasta erilaisia juhlaideoita Burleski -teemalla. Kun lähdin googlettelemaan burleskia, paljon tuli vastaan burleski-teemaisia häitä ja kyllähän se on aika eksoottinen tapa viettää suuri päivä. Jotkut olivat ihan varanneet burleskiesittäjän häihinsä. Itse niin ujona tyttönä en varmasti uskaltaisi ihan niin rohkeaa vetoa tehdä, mutta kyllähän sellainen burleskin juhlallisuus, kauneus, yleellisyys sopii hyvin häihin. Tässä olisi muita ideoita juhlia myös burleskia

Tyttöjen ilta
Burleski -teemaisia elokuvia (Burleski -elokuva, Chicago, Nine, Moulin Rouge), kynttiöitä, höyheniä, helmiä, esiintymisasuja...

Naamiaiset
Burleskiteemasta löytyy niin monta eri alaversiota, että sieltä kyllä saisi monenmoiset naamiaisetkin aikaan. Rohkeimmissa naamiaisissa voisi olla vaikka se esiintyjäkin paikalla. Yhtenä vaihtoehtona on juuri tämä 20-luvun glamour ja burleski. Jazz -tyttöjä, isoja höyheniä, hiukan ehkä vaudeville -meininkiä!

Polttarit
Burleski -polttarit voisivat hyvinkin olla yhdistelmä naamiaisia ja tyttöjen iltaa. Erona voisi periaatteessa olla, että tyttöporukalla (tai poikaporukalla) käydään katosmassa burleski-esityksiä. Burleskille on ominaista, että se tehdään "hymy suupielissä" eli aina on mukana ripaus komediaa, joten sen takia burleskiesitys menee vaikka naisporukalle. Burleskihan on kunnian osoitus naisvartalolle!


Ja voitte kyllä uskoa, että Burleskiteema ei jää vielä tähän. Paljon on lisää vielä tulossa! Niin ja eihän kuvien ole vain tarkoitus olla inspiroivia vain ja ainoastaan pukeutumista varten. Yllä olevista kuvistahan voi ottaa vaikutteita myös esimerkiksi burleskityyppiseen sisustukseen. Yllä oleva kuvasarja antaa viitteitä esimerkiksi  mustasta satiinista, valkoisista helmistä, isoista höyhenistä ja punaisesta sametista. Ajatella, mitä kaikkea näistä neljästä saisi sisustuksessa aikaiseksi! IHANA! 

Nyt ihanaa torstain jatkoa kaikille! Arki on vain niin rajoittavaa kuin me annamme sen olla. Elämässä pitää olla vähän luksusta!
post signature

PS. Jos juuri sinulla on toiveita, mitä haluaisit nähdä (esim. lapsen synttärit ja kaipaisit esim. jotain väri teemaa), jätä vain rohkeasti kommenttia. Koneeni ja pääni pursuilee kaikkia ihania ideoita, mielelläni jakaisin niitä teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Moi, tulin vaan kertomaan että oletko kurkannut uutta blogiani juhlanaika.blogspot.com?

  Aloin myös kerätä sinne lasten
  ja miksei aikuistenkin teemajuhliin sekä juuri värien mukaan liittyvää ideaa. Mutta vähän eri tyyliin kuin sinä, eli keskittyy enemmän noihin lasten juhliin. Mulla on niistä vähän enemmän kokemusta ; D

  VastaaPoista
 2. Mulla on sulle yksi väri-idea: LAVENTELI.
  Itsellä olisi tarkoitus kehittää muuan tuleva (kesä)juhla siinä sävyssä, mutten millään joutaisi/jaksaisi alkaa hakemaan vinkkejä niihin just nyt.
  Niin että jos sulla Jaana on tarpeeksi aiheeseen mielenkiintoa, niin laitahan tännekin vinkkejä, kiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Toiveita kun pyysit: olen järjestämässä baby showerit ja mietin sinne teemaa (vauvan sukupuolta en tiedä), yksi idea olisi kylpyankka teema, eli keltaista (vihreää)...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...