lauantai 29. tammikuuta 2011

Nyt se alkaa! Juhlat ympäri vuoden! Ensimmäisenä: Prinsessa Ruusunen

Nonni! Niin siinä sitten kävi, etten malttanut jouluun asti odottaa, vaan aloitin ympäri vuotisen juhlablogin pitämisen! Yritän pysyä ajankohtaisena ja antaa ideoita tuleviin juhliin ja jos tuntuu, että jotain uupuu, toiveita saa esittää! Lisäksi sanon tähän väliin, ettei tämän päivän bloggaus anna välttämättä viitteitä tulevista bloggauksista, sillä juhliahan on olemassa laidasta laitaan! On lasten teemajuhlia, maakohtaisia juhlapäiviä, yksittäisten henkilöiden suuria merkkipäiviä, puutarhajuhlia... vaikka mitä! Mutta aloitetaan tämän päivän ajankohtaisesta juhlasta eli Prinsessa Ruususesta. Juuri tänä samaisena päivänä vuonna 1959 Walt Disney julkaisi Prinsessa Ruusunen -elokuvan, joka inspiroi minut sitten hakemaan ideoita aiheen tiimoilta.

Ihana tuo alanurkkakuva muffinseineen ja ruusuineen!


Tästä on helppo tehdä sekä lasten juhla, että aikuisille sopiva teemailta. Lapsille vähän enemmän, aikuisille vähän vähemmän: lapsille enemmän pinkkiä, aikuisille vähän vähemmän pinkkiä, lapsille vähän enemmän kruunuja ja koruja, aikuisille vähän hillitymmin.

Samainen Ruusus-teema sopii myös kesäisiin puutarhajuhliin teemaksi.

Tästä se lähtee! Tervetuloa juhlimaan ympäri vuoden kanssamme!

post signature
PS. Jos haluat palan "arkielämää" juhlien keskellä, käy vilkaisemassa "päiväblogiani" Koti Kainuunakadulla

4 kommenttia:

 1. SALUDOS !!BELLISIMAS IDEAS Y MUY DIVERTIDAS, UN PLACER TU BLOG¡¡¡

  VastaaPoista
 2. IHANAA! Kävin täällä aivan pian 5v täyttävän, IIDA-lapsenlapseni kanssa ihailemassa:) Iidan mielestä mummille "pakko saada" tuo ruusumekko:) Mutta Iida teki sen havainnon, että tuo "tyttö on VÄHÄN laihempi, kuin mummi", joten leveyttä lisää:)
  Hän haluaa myös kruunun kakkunsa päälle:)
  Arvaat, että mulla oli aika ihana tuokio Iidan kanssa täällä:)
  Halauksin tuksu

  VastaaPoista
 3. Oi joi joi joi!!! Ihana blogi! Ehtisimpä selaamaan kunnolla... Pitää varmastikin palata myöhemmin :D Eksyin tänne kuvahakusanalla teemajuhlat :) Itselläni viikonloppuna sellaiset, missä värikoodina punainen ja nyt siis ideoiden hakureissulla ;) T: Suvi Suvisvillasta

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...