sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu on paketissa!

Kun ei pitkälle suunnittele toimiaan, tulee itsellekin aina yllätyksenä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Ensimmäistä kertaa kahteen tai kolmeen vuoteen käytin valmispaperia lahjojen pakkaamiseen (pois lukien aikaismmin näyttämäni maalilastu-paketit). Tuo Ikean joululahjapaperi ja siihen sointuvat pakettikortit olivat niin vastustamaton, että pakko oli käyttää. Sen verran näin vaivaa, että laitoin syksyllä hankkimiani piparimuotteja niihin vielä koristeeksi. Ihania olivat kyllä!


Ihanaa joulun jälkeistä elämää kaikille lukijoille. Itse olisin toivonut joulun jatkuvan vielä pidempään, mutta huomenna koittaa taas töihin meno... =( Nautitaan vielä niin kauan kuin sitä piisaa!

post signature

3 kommenttia:

  1. On todella harmillista että jouluaatto oli perjantaina eikä näin pidentänyt viikonloppua kuin yhdellä päivällä ja töihin palaillaan maanantaina, pitkä viikko edessäpäin... :(. Mutta hei, joulun koristuksesta ja tunnelmasta saa nauttia kotona työpäivien jälkeen :). Minä keräilen joulua pois vasta loppiaisen aikoihin. Mitähän Jaanan paketeista löytyi??

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihanan tyylikkäitä paketteja. Miksen huomannut Ikeassa noita?? Täytyykin käydä katsomassa onko niitä vielä, ensi jouluksi!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...