torstai 16. joulukuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Mustaa Punaisella vai punaista mustalla?

Melkein kuin tilauksesta eilisen punamusta -postauksen jälkeen löysin Beautiful Homes and Garden -sivuilta (eli http://www.bhg.com/) lisää inspiraatiota puna-mustaan jouluun! Siis nauttikaa ja poimikaa ne ajatukset, jotka parhaiten toimivat juuri Teillä!


Ihanaa joulukuun kuudettatoista. Nautitaan joulusta! Itse olen joulurauhani saanut sillä, etten edes panikoi sukulaisten lahjoista, joita en näe tänä jouluna. Vain ne, jotka tiedän näkeväni, saavat minulta tänä jouluna lahjan. Helpotti kummasti joulukiireitäni. Isä, äiti, mies, kummityttö ja -poika, ja pari muuta sukulaista saavat lahjat. Kaikki näistä on jo hoidettu. Nyt vain odotetaan, että aika kuluu, että päästään ostamaan kauppaan ne kaikki pilaantuvat ruuat ja joulukuusen hankinta! Kummasti on kyllä helpottanut joulukiireet, kun tämän päätöksen tein!

Ihanaa joulunodotusta kaikille lukijoille!

post signature

2 kommenttia:

 1. Onko teillä punamusta joulu?
  Me käytiin eilen ostamassa lasten lahjat, johan helpotti kun ne on nyt kasassa kaikki. Samalla mä hain myös jotain miehelle, mutta haluan hakea vielä muutakin - yhden kirjan ja hierojalle lahjakortin. Helpottaa kun edes tiedän mitä haen ja mistä, joten sopivan raon tullen kipaisen hakemaan tuon lahjakortin tai jos en pääse hakemaan laitan vaikka rahan kuoreen ja teen omakätisen lahjakortin siihen hierontaa varten. Kirjan yritän ostaa Prismasta jonkun kauppareissun yhteydessä menemällä toiselta kassalta ulos.
  Siskolleni koitan vielä keksiä jotain jo olemassa olevan lahjan lisäksi ja sekin on oikeastaan vain ajan löytymisestä kiinni, että kipaisisin hakemassa :).
  Nyt alkaa helpottaa ♥. Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Täytyy tunnustaa, että ei hajuakaan millainen joulu meille tulee olemaan! Kaikki minun joulukoristeeni ovat työpaikalla! Haaveilen kyllä lumenvalkoisesta, hiukan kimmeltävästä joulusta. Mattoni tosin on vielä tuolla kaupassa, samoin kuin siihen liityvät kaikki koristeetkin =D

  En sitten yhtään viime tippaan jättänyt tätäkään! =D Ja joulublogin pitämisen olen sentään aloittanut syyskuussa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...