perjantai 31. joulukuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Lähtölaskenta alkaa

Nyt se alkaa.. viimeiset rippeet tätä vuotta!


Nuoruuden harrastuksistani huolimatta en oikein mielelläni puutu mitenkään politiikkaan, mutta saanen ilmoittaa  mielipiteeni Kajaanin uuden vuoden vaihdosta. Itse lapsena pidin juuri siitä jännityksestä, minkä myöhään valvominen ja ilotulitteiden määrä aiheutti. Se oli erilaista, se oli jännittävää. Nyt Kajaanin kaupunki järjestää uuden vuoden ilotulituksen kello 20.30. IHAN OIKEESTI! Jos haluaisin nähdä yhdeksän aikaan illalla uuden vuoden ilotulituksen, minä menisin New Yorkiin.

Voin olla väärässä ja lapsiperheet nauttivat tästä, kun saavat lapset nukkumaan kello 10, mutta uusi vuosi ei ole uusi vuosi ilman oikeaa uuden vuoden ilotulitusta. Ja kuulin juuri että näin on useammassakin kaupungissa! 

Olipas siinä saarnaa... Olkoon se tämän vuoden viimeinen saarna =D

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Olkoon tämä lähtölaskenta myös tälle blogille, blogi sulkee ovensa, kun kuusi kannetaan pihalle loppiaisena.. Enää 6 päivää!

post signature

1 kommentti:

  1. Ihania inspiskuvia :)! Minä jouduin jo eilen kantamaan meiltä kuusen ulos, kun se karisti niin paljon neulasia, että oli toiselta puolelta jo lähes neulaseton :D. Kuulemma nämä kylmät säät muuttavat jotain siellä puun rungon sisällä ja saavat neulaset tippumaan turhan varhain :/.
    Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...