torstai 23. joulukuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Jouluna kaikki on niin musta-valkoista!

Tiedän, että "yleisön" joukossa on muutama, jotka toteuttavat kotonaan mustavalkoisen joulun. Entäpä jos antaisin vielä muutaman idean tälle joululle... Ideat tarjoaa Bird's Party Blog (on muutes ihana blogi, illalla meni useampi tovi sen läpi käymiseen!)


Täytyy sanoa, että on kyllä aika upea! Voi jos itse osaisin tehdä koneella nuita "labeleitä" ja muita etikettejä. Olen niin pihi, etten ikinä raski ostaa nuita tuolta nettikaupoista, mutta en myöskään osaa tehdä. Ollaan siis ilman! Kyllä tuossa mustavalkoisessa on tietyllä tavalla kyllä glamouria!

Mutta ihanaa joulukuun 23. =O Kaiken järjen mukaan joulupukki tulee huomenna tuomana kilteille lapsille lahjoja! Vaikea uskoa.. Ihan älytöntä!

Tulevaisuudesta puheen ollen, olen ajatellut pitää blogiani sellaisena "100 päivää joulua" -teemaisena, joka jatkuisi aina tuonne Loppiaiseen asti. Siihen asti voitte siis vielä nauttia talven juhlista, uudesta vuodesta ja inspiraatioista ennen kuin joulublogi sulkee ovensa vain avatakseen ne uudestaan 28. syyskuuta. Näin ehdimme juhlia vielä halloweenia, kiitospäivää, itsenäisyyspäivää, joulua, uutta vuotta ja loppiaista yhdessä!

Mutta nyt ihanaa päivänjatkoa kaikille, jos en näe teitä jouluna aikana, ihanaa ja rauhallista joulua. Olkoon joulunne täynnä ihanaa yhdessä oloa ja hyvää ruokaa!

post signature

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...