lauantai 27. marraskuuta 2010

Adventtikynttelikkö on rakennettu!

Eikä tippaakaan liian aikaisin! Edellisestä kerrasta viisastuneena opin, että adventtikynttelikön voi tehdä ihan ajatuksen kanssa jo muutama ilta aikaisemmin! Tällaisen sain rakenneltua tällä kertaa. Pohjalla vähän oasis sientä, päällä kesällä keräämääni jäkälää, jokunen vuosi sitten keräämiäni käpyjä ja nahistunut omena =D Jep, tuo omena kruunaa tämän jutun!

Täytyy sanoa, että itse tykkään paljon! En olisi uskonut, että olisin voinut saada aikaiseksi jotain näin kivaa... Mähän alan oppia!

Huomenna sitten katsotaan, palaako huomenna vain kynttilä vai koko komeus!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

- Jaana


Edit. Oikeassahan te olitte, jäkäläähän tuo on, eikä sammalta =D Tämän siitä saa kun kuuden aikaan aamulla alkaa kirjoitella näitä... =D Iltapäivällä on aina nolo käydä lukemassa omia juttuja, kun siellä on niin mahottomia kirjoitus- ja asiavirheitä.. ei tuo lanttu leikkaa liian aikaisin! Kiitos korjauksesta ja vesipullo on ostoslistalla seuraavaksi, että saapi siitä hiukan paloturvallisempaa! Kiitos vain vinkeistä!

4 kommenttia:

 1. Kaunis adventtikynttelikkö!!! Varmaankin kyllä aika palonarka kuten sanoitkin. Eikös tuo kuitenkin ole jäkälää eikä sammalta??? :)

  VastaaPoista
 2. Joo, söpö on ja voihan sitä suihkutellakin!
  Hyvää huomista ensimmäistä adventtia!
  -Pipilotta-

  VastaaPoista
 3. Upea asetelma. Niin, tuo jäkälän suihkuttaminen voiki olla aika hyvä idea. Toisaalta eihän sitä adventtikynttilää tarvi poltella koko päivää. ;)
  Tunnelmallista ekaa adventtia! ♥

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...