tiistai 5. lokakuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Pakettikortit

Mielestäni on aivan valloittavan ihana idea käyttää pakettikorttien sijaan valokuvaa saajasta...! IHANA!
Myöskään etunimen ensimmäinen kirjain on hyvä idea, mutta joissain perheissä se on hiukan hankala... Tunnen nimittäin esimerkiksi perheen, jossa kaikki nimet alkavat H-kirjaimella. Tietysti, jos tekisi jokaisesta kirjaimesta oman ison kirjaimet. Esim Hanna H-A-N-N-A ja laittaisi ne nippuun...


Itse olen joskus liittänyt paketteihin omenan näköisiä joulukuusen koristeita ja siihen kirjoittanut lahjan saajan. Viime vuosina olen laittanut näitä tiimarista saatavia puisia sydämiä ja siihen nimi.


Viime vuonna tein myös muutaman tällaisen pakettikorinkin. Olisi vain pitänyt olla aktiivinen ja liimata toiselle puolelle valkoinen paperi, mutta eihän sitä nyt ihan joka paikkaan ehdi!


Hmm... ihan kivoja ideoita kaikki tuosta ensimmäsiestä kollaasista, mutta kyllä minä edelleen taidan olla nuiden valokuvien kannalla... Onkohan minulla kaikista tutuista valokuvaa? Hyvä syy alkaa paparazzata kaikkia tuttuja nyt syksyllä. Olenkohan valokuva-addikti? Kenties.. =D

Ihanaa lokakuista päivää kaikille!

post signature

3 kommenttia:

 1. Very beautiful books, l love the idea, simple and perfect. Join in my giveaways.Hugs, Margie

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa todella kivoilta ideoilta. Itsellä perheessä tosiaan kirjainten kanssa se juttu, että kaikkien sisarusten nimet alkaa H:lla ja pahinta siinä vielä se, että siskoni ja minun nimet ovat todella pitkät. :)
  Mutta kuva on todella hyvä idea kanssa.
  Voisin käyttää tuota sinun edellisvuoden ideaa, eli puusydämiin kirjoittaa saajan nimen.

  Blogisi on todella mielenkiintoinen ja täältä kyllä löytyy erilaisia ideoita kaikkeen jouluun liittyvään. :) seurailen jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Mä aattelin käyttää kirjaimia, joiden taa kirjoitan kenelle se on ja jotain joulun toivotuksia, esim "pehmeää joulua Aatulle" :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...