perjantai 8. lokakuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Joulukuusen koristeet

Mä olen jo ihan tohinana suunnitellut täällä olohuoneen ulkomuodon joulun kunniaksi. Töistä täytyy hankkia sitten "kesäloman" jälkeen sellainen Kimmel -matto, jossa tuota lurex-lankaa vilisee siellä täällä ja sen kaveriksi pari valkoista tindraa, glitterillä kyllästettyä kartio joulukuusta. Oikeankin joulukuusen haluaisin tänä vuonna, ongelmana aina vain se, että mihin sen laittaa. Vaikka neliöitä onkin olohuoneessa liki 25, toinen puolikas on keittiölle ja toinen olohuonelle, yhden divaanisohvan ja kuuden hengen ruokapöydän jälkeen, siihen ei paljon tilaa jää. Mutta en anna todellisuuden häiritä haaveitani.

Haluaisin kuuseni kanssa kimmeltävän valkoista glitteriä, mutta sitten siinä pitää olla jotain ronskia, rustiikkista. Ajattelin, jos joukkoon laittaisi niitä piparmuotteja. Kenties jos jostain löytäisi kattokruunun kristalleja edullisesti, niitäkin virittelisi. Höyheniä. Ja pitkään olen halunnut tehdä sellaisia enkelimekkoja myös. Pienestä valkoiseseta huopapalasesta tekisi simppelin enkelimekon "olkainmekon" tyyppisen ja liimaisi höyheniä selkään. Laittaisi sellaisella tilda-hengarilla roikkumaan puuhun sinne tänne... pitää koittaa etsiä sen mekon kuva jostakin ja postata siitä joku kerta. Se oli niin ihana!

Mutta mitäs tykkäätte näistä? Tuo ajatus nuista vanhoista valokuvista kuusessa on hauska! Vanhoja lusikoita, kristallipalloja, valokuvia.. Sellaista vanhan ajan tunnelmaa.


Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia uusia lukijoita. Suuni loksahtaa lähes joka aamu auki, kun aina joku lukija tulee lisää. Olette ihania! Tervetuloa jakamaan lähestyvä joulu täällä Kainuunkadulla!

post signature

2 kommenttia:

  1. Huomenta! Oi ihanuus tuota valkoisilla mausteilla olevaa kuusta oikeassa alakulmassa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihailin samaa kuvaa kuin Hipsu, tahtoo valkoisen joulun ja verhot ja matto onkin jo tilattu....joulukuusen kun vielä sais hommattua valkoiset koristeet.....joukkoon ripaus vanhaa kultaa...=)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...