lauantai 18. syyskuuta 2010

Inspiraation lähteillä. Luonnon materiaalit pakettikoristeina

Kerrankin hoksasin ajoissa, mitä pitäisi tehdä nyt lahjojen eteen. Jos haluaa koristella lahjoja ja kotia luonnonmateriaaleilla, osa niistä pitäisi kerätä nyt, esim. kävyt ja sammaleet. Jollakin luin ihanasta ideasta spreijata lehtiä ja askarella niistä joulukortteja (esim. tammenlehvästä joulukuusi, koivunlehdestä pukin parta...)

Voisipa melkein lähteä joku päivä käymään metsässä, kävisi keräilemässä risuja kukka-aseteltiin ja mikä ettei lahjoihinkin...  Niin ja harakan- tai tuulenpesistä saa hauskoja elementtejä myöskin kukka-aseteltiin! Mitenkähän ruusunmarjat säilyisivät jouluunasti? Kurtistuuko ne ajansaatossa? Pystyisikö niitä käyttämään pakastuksen jälkeen lahjojen ja kukkien koristeina? Hmm...

Taidanpa todella lähteä joku päivä reippaalle metsäkävelylle! Ihanaa viikonloppua jokaiselle uudelle ja vanhalle lukijalle!

- Jaana


post signature

2 kommenttia:

 1. Hyviä ideoita nämä luonnonkoristeet, tuovat lämpöä ja särmää paketteihin. Joskus olen paketoinut lahjat myös joululiinaan (:, ei tule paperiroskaa. Isälle kääräisin lahjan viime jouluna rispaantumattomaan, jouluiseen kankaanpalaseen, ja se löysi tiensä hänen tv-pöydälleen (:. Hän kun ei ole niin 'nokonnuuka'...
  Juuri tänä aamuna silmäilin ruusupuskia tuossa etupihalla ja mietin keräisinkö niistä marjat pois ja tekisin vaikka hilloa.
  Mutta otanpa ne talteen, enkä teekään sitä hilloa...jos ne säilyvät, laitan niihin neulalla reiät ja ripustan vaikka kuusta koristamaan tai pujotan lahjanarua koristamaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat...(:

  Oletko muuten jo lukenut 'Pienen suklaapuodin' ja sille tulleen jatko-osan 'Karamellikengät'? Ovat mainiota joululukemista ja voihan niitä muutoinkin lueskella. Ihania kirjoja, joita ei voi syödä ilman suklaata...(:

  VastaaPoista
 2. Elokuvan olen katsonut, kirjaa en ole lukenut.. pitääpä kerätä blogituksen aiheeksi "joululukemiset" ja kerätä sinne kaikkea tuollaista! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...