keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: joulusukat

Jatkona eiliselle Joulukalenterille... Miltä näyttäisi jos tekisi 24 joulusukkaa, kirjailisia/ aplikoisi/ brodeeraisi / maalaisi/ ihan mitä vain numerot! 23 pientä sukkaa ja 24 olisi isompi, jonne voisi sujauttaa jo joulun ensimmäisen avattavan joululahjan. Hmm... Vähän jenkki tunnelmaa.. Mä taidan tykätä tästä ajatuksesta.

Niin ja kun katsoo nuita kuvia, eihän joulusukan tarvitse välttämättä olla joulusukka... miten olisi joululapanen! Nuita yksinäisiä eripari lapasia tuntuu olevan niin paljon minun lapaskassissa ainakin! Mutta rehellisyyden vuoksi, niin on kyllä villasukkiakin! Ja puhkikulutettujakin, joita vain ei raaski pois heittää. Jos ne paikkailis esimerkiksi iloisen värisillä huopapaloilla ehjiksi ja sitä kautta kierrättäs ne joulusukkana...

Nyt alkoi käsityönäppejä polttelemaan! VOI EI! Niin ja huovutus! Vanhat villapaidat liian kovaan pesuun ja siitä tekisi sitten huopasukkia! Ja nuo poronsarvetkin alkaa näyttää tosi kivoilta!

VOI EI! LIIAN PALJON IHANAA!


Nyt on pakko puhaltaa itsensä jäähylle, ennen kuin menee ylikierroksille!

post signature

1 kommentti:

  1. Aivan ihania ideoita :) Meillä todennäköisesti kalenterina toimii joulusukat, tosin jokaiselle lapselle on vain yksi (valmis)sukka, jonne ilmestyy joka aamu uusi yllätys. Jonain vuonna voisi itsekin ahkeroida koko liudan sukkia.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...