keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Lahjapino kasvaa / Mountain of gifts is growning

Tervehdys kaikki muutkin tontut pitkin maita ja mantuja! / Greetings all you little elfs near and far!


Olemme hissukseen tehneet nuita joululahja ostoksia ja olen jälleen päässyt toteuttamaan itseäni taiteillessani paketteja.. Kirjan sivuja on polteltu ahkeraan ja uusia ideoita synnytetty. / Slowly I have been doing some christmas shopping and for that I have put my imagination to the test by giftwrapping. At some point the smoke has been so thick that it has been hard to breath becouse all that paper burning.

Näin ihana paketti meni mieheni siskon tytölle. Sanoisin, ettei yhtään hullumpi autossa pimeässä Kajaani-Kuopio -matkalla kasatuksi.  / This little sweet package went to husbands sister daughter. I would say not bad at all if you consider it has been made in the dark car while traveling from Kajaani to Kuopio.

Tykkään hemmotella isääni.. hetkonen, vaarana on että isäni käy lukemassa blogini, joten sanotaan vain, että tykkään hemmotella isääni. Hänen lahjansa olivat niin isoja tai oikeastaan niitä oli niin paljon, etteivät ne sopineetkaan tavalliseen laatikkoon ja muodoltaan niin hankalia, ettei niitä voinut kunnolla paketoidakkaan, joten yhtenä iltana tein sitten tapetin jämistä ison lahjakassin, jossa myös on poltettu sivu ja enkelikiiltokuva. Koska suljin pussin nitojalla, piti nitojan päälle laittaa vielä muutama silkkinaru suikale ja nappi päälle. Hitsi, hoksasin just etten ottanut lähikuvaa tuosta solmukkeesta.. No, aikaahan on vielä.

I like to spoil my dad. I'm such a daddys girl! This years package has grown to such a measures that it didn't fit in any easy or ready to made packages so I had to make a christmas bag out of left over wall paper. Becouse I stapled the bag I have to glue a ribbon and a button on top of the staple.
Maken Siskolta saimme myös pari pakettia, mutta koska hyökkäsimme niin yllättäen kylään, hän ei ehtinyt paketoida niitä, joten paketoin itse ne. Ainahan se on kiva saada paljon paketteja, vaikka ne olisi itsekin ostanut =D. Koska paketti oli niin iso, näytti vain yksi kierros punaista satiininauhaa orvolta, joten lisäsin siihen vielä toisen kierroksen vaaleanpunaista lankaa ja täytyy sanoa, että ihana tuli!

From Makes sister we got a couple of packages but becouse we supraised her, she didn't have the time to wrap it up. I didn't mind I have a possibility to wrap some more! Becouse the package came so big, the one sating string looked silly so I put another, pink ribbon next to the red one. I have to say this looks really sweet!


Tämän idean olen nähnyt joskus netissä muistaakseni postikorttiin tehtynä. Tosin napit olivat vihreitä ja ne oli tehty kuusen muotoon, mutta punaisen ystävänä nuita punaisia nappeja oli tullut ostettua Kuopion Kontista muistaakseni viime keväänä tai kesänä ja viimeinkin sain ne käyttöön! Tämä paketti on tuolle toiselle puoliskolleni, ja heti paketoinnin jälkeen tuli ohjeet, että avaa nätisti, tämä kierrätetään ensi joulunakin! Koska paketti oli niin herkullisen näköinen, en raaskinut kirjoittaa siihen mitään, joten laitoin pakettiin oman "tagin", nimilapun ja siihen kiiltokuvan koristeeksi.

This idea I have seen somewhere in the web. Actually the buttons were green and it was a card and the buttons were put in the shape of the christmas tree, but the idea is same =D I love this one. This was so succesful, I told my husband right after wrapping it up that please, tear it up gently so I can spare this to next christmas! Becouse the wrap was so delicious I didnt have the heart to write on it so I made a tag to it with the glossy picture to it.
Ihanaa! Joululahjapino sen kuin vain kasvaa!! Täytyy sanoa, että tänä jouluna nuo ovat kyllä kovin herkullisen näköisiä!

Lovely! The mountain of gifts just keeps getting bigger! I have to say that those gifts looke so sweet!

post signature

4 kommenttia:

 1. on kyllä niin kauniita paketteja!

  VastaaPoista
 2. Moikka Jaana! (mihinhän edellinen vietini taas katosi?)

  Mutta ihastelin siinäkin pakketjasi :) Taidan kopsata vähän ideaasi kunhan saan pakettitehtaan täälkläkin käyntiin! Toivottavasti et pahastu?

  Kauniita pakkaspäiviä!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 3. Oi, kyllä on kauniita paketteja! Hennookohan noita edes avata?

  VastaaPoista
 4. Henskalle: Totta kait saat kopsata, jaettu ilo on kaksin kertainen ilo. Laita ihmeessä blogiisi kuvia, niin pääsen kopsaamaan takaisin sinulta sitten uusia ideoita.. ;

  Hiiriemo: Miehelleni annettiinkin ohjeet avata paketit varovasti, jotta kaunis muisto säilyy =D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...