keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Joulukuun 2.- Paketointi/ December 2nd - Gift wrapping

Rakastan paketoida lahjoja! Jostain kumman syystä olen hiukan kyllästynyt kaupoissa myytyihin joulupapereihin, joten olen muutamana jouluna jo paketoinut lahjat valkoiseen silkkipaperiin. Jostain kumman syystä vain en ole Kajaanista löytänyt kaupoista nyt silkkipaperia, joten nämä lahjat on paketoitu pakkauspaperiin, mutta ei annetan sen haitata asiaa!

Eilisiltana paketoin jo muutaman lahjan ja kun en muuta kivaa keksinyt päälle, kieputin silkkinauhaa lahjojen ympärille. Oman pakettini (kyllä, paketoin oman lahjani, tiedän mitä saan lahjaksi, JEE!) paketoin vaaleanpunaisella ja liilalla silkkinauhalla ja tein rusetit pakeetin päälle. Mieheni paketin kieputin turkoosilla/petroolin värisellä silkkinauhalla ja kiinnitin sen taustalta pikaliimalla. Vielä pienenä yksityikohtana paketin päällä on se, että silkkinauhat menevät päältä koripunonnalla. Tuli tosi kivan näköisiä, vaikka itse sanonkin.

I love wrapping christmas gifts! For some strainge reason I am bored with christmas wrapping papers what stores offer, so I have packed my presents in to white silkpaper for a few years now.

Last night I packed already a few and when I didnt have anything else nice I put a silkstring over the packings. My own present I decorated with pink and purple ribbon and big bows infront and my husbands present I decorated with turquoise ribbon. The turquoise ribbon I superclued in back.


Tänään kävimme sitten mieheni kanssa ostamassa lisämateriaalia, eli kirjastossa ostamassa yksi poistokirja 582 sivua ja hinta 1 euro... Hyvä panos, riittää sitten ihan askarteluihin asti! Tänään sitten harjoittelimmekin pyromaniaa kun revin kirjan sivuja ja polttelin niiden reunoja. Kaksi ensimmäistä oli harjoittelupaketteja, jotka tulivat miehelleni ja minulle...

Today we visted the local libarary to get more packing material.. I bought a book 582 pages for 1 euro, That will give me a pleanty crafting material for awhile. Today I practice a pyromania when I burn those pages for the presents. First two were a practice rounds for me and him..

Sitten kun sopiva koko ja tyyli oli valittu, pystyi paketoimaan sukulaisten paketteja. Niininaru ja nuo puusydämet ovat ostettu joku vuosi takaperin Tiimarista. Aikaisempina vuosina olen antanut vastaavanlaisia paketteja, mutta ilman tuota kirjansivua.

When the right page size was selected and the wrapping style, was the time for relatives presents. Raffia and red woodhearts are from crafting store some years ago.

Ihanaa, nyt on virallinen joulukausi avattu, paketteja on jo kasa ja suunnitelmat ovat aikalailla selvillä, nyt vain veronpalautusrahoja ja Haaparannan Ikean reissua odotellessa!

Wonderful! The Christmastime for me has been offically opened, first presents are packed and the christmas survivol list is made.. now I just have to wait for tax refund moneys and waiting for shopping trip to Ikea in Haaparanta! Can't wait!

post signature

4 kommenttia:

 1. ihania, persoonallisia paketteja!

  VastaaPoista
 2. Ai kun kauniita paketteja...
  Etenkin tuo kirjastonpoistokirjan käyttö oli ihana idis, taidan käyttää sitä..kiitos!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihastuttavia paketteja :) Mulle tuli myös totaalinen kyllästyminen kaupoista ostettaviin, riemuskirjaviin papereihin. Viime jouluna paketoin kaikki vaaleanruskeaan voimapaperiin (kait tuo on sen oikea nimi?), nauhaksi päälle kiedoin erivärisiä villalankoja *virn*
  Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 4. kauppojen kirjavat joulupaperit ovat todellakin rumia, niistä on joulun rauhallinen tunnelma kaukana, toisin kuin sinun paketeistasi, hienoja!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...